Petfinder Aplikacija

apps

Pet Finder aplikacija

Pet finder aplikaciju besplatno preuzimate na svoj pametni mobilni telefon ili tablet, a kreirana je kao pomoć u potrazi za ljubimcem. Aplikacija podržava Android, iOS i Windows platforme, a na njoj ćete pronaći dodatni sadržaj koji će vam olakšati potragu za pet friendly lokacijama i svime vezanom za ljubimce.

Pet Finder mogućnosti

-popis dućana sa hranom i potrepštinama za ljubimce

-popis najboljih i najnovijih akcija na sve artikle vezane uz ljubimce

-popis veterinarskih klinika

-popis školica, hotela I psećih vrtića

-popis pet friendly lokacija – restorani, hoteli, kafići

-popis psećih parkova

Cilj aplikacije je stalno se razvijati i rasti u skladu sa zahtjevima korisnika pa ćemo sadržaj kreirati upravo prema vašim prijedlozima.

Pronađite psećeg prijatelja

Također smo svjesni da je u današnje vrijeme teško biti u stalnom kontaktu sa ljudsko –psećim prijateljima te smo uveli mogućnost da se povežete s njima preko aplikacije. Pogledom na kartu saznajte gdje se nalazi vaš prijatelj i kuda šeta pa zabava može početi!

Lociranje u realnom vremenu

Provjeravanje lokacije ljubimca ali i traženje odbjeglog ili ukradenog ljubimca nikada nije bilo lakše! Koristeći umreženi lokator s aplikacijom, sada možete pratiti svaki korak vašeg najboljeg prijatelja! Na detaljnoj interaktivnoj karti će se pokazati lokacija, a pratiti ljubimca možete i putem kompasa koji će vam pokazivati u kojem smjeru trebate ići.
coverage
apps

Virtualna ograda

Odredite virtualnu ogradu iz koje vaš ljubimac ne smije izaći, a ukoliko se to i dogodi biti ćete odmah obavješteni porukom.

Zdravlje ljubimca

Više nikada nemojte zaboraviti na cijepljenje ili pregled kod veterinara! Kreirajući profil vašeg ljubimca možete zapisati sve bitne informacije.

Nacionalna pokrivenost

Pet finder koristi naprednu GPS/GSM tehnologiju kako bi odredio lokaciju vašeg ljubimca koristeći najpouzdanije mobilne mreže na području Hrvatske i cijele Europe.

Za pomoć i tehničku podršku obratite nam se sa povjerenjem na podrska@petfinder.hr

Top